Zoeken

Binnenkort

Het Old Vorden Huus is
helaas weer gesloten.
Zie het bericht bij
"laatste nieuws"

Sociale media

FacebookTwitter

Ons Dorp

De TV-serie Ons Dorp van Omroep Gelderland neemt de kijker mee terug naar de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw. De jaren waarin de Enschedese ondernemer Johan Adolfs en zijn filmers met Paillard Bolex-camera's stad en land afreisden om dorpsfilms op te nemen. Een periode die deels onbezorgdheid en onbevangenheid uitstraalt terwijl er ook aangepakt moest worden. Een tijdperk waarin de dorpen en kleine steden besloten en gelukkige gemeenschappen lijken waar iedereen elkaar kent en groet. In 1949 werden er opnames gemaakt in Vorden, waarbij verschillende facetten van het Vordense dorpsleven de revue passeren. De film werd op 25 juni 2020 uitgezonden met commentaar van de Oud Vorden-leden Wim Polman en Johan Norde. Veel genoegen met deze ruim 70 jaar oude beelden.

Door op de 2 verticale lijntjes te klikken kunt u pauzeren en met de 4 pijltjes rechts onder kunt u de video schermvullend bekijken. Het volume kunt u regelen in het rechterveld.

Laatste nieuws

Niejaorsvesite 2022

Van harte welkom om deel te nemen aan de digitale Niejaorsvesite 2022. Klik op de tekst en u komt direct op de fotoquiz uit. We wensen u veel genoegen.

Uitbreidingen en wijzigingen op de website in de maand november 2021.

Lees meer...

 

Old Vorden Huus weer gesloten.

Lees meer...

 

Uitslag Rabo Club Support 2021

Lees meer...

Uitbreidingen en wijzigingen op de website in de maand oktober 2021.

Lees meer...