Oudheidkundige Vereniging "Oud Vorden"

Zoeken

Binnenkort

  Dialectmiddag 21 december 2023

               Niejaorsvesite

16 januari 2024 20.00 u De Herberg

 

Sociale media

 

RTV Ideaal zond zaterdagmiddag 2 december jl. van 16:00 - 20:00 uur het programma ‘Focus-live’ vanuit de Theater Onder de Molen (Lindese Molen) waar verschillende artiesten op muzikaal gebied de informerende teksten van vrijwilligers en genodigden afwisselden. Ook traden er een drietal regionaal bekende artiesten live op, waaronder Gery Groot Zwaaftink uit Vorden.

Voorzitter Frank van Setten en bestuurslid Rinus Ilbrink kregen zo ca. 10 minuten de gelegenheid onze verenigingsactiviteiten voor het voetlicht te brengen.

Dit gebeurde d.m.v. een soort interview-gesprek waarin het werk dat de commissies verrichten toegelicht werden. Al met al een interessant kwartiertje voor zowel de interviewer en de technische mensen, als voor het aanwezige publiek. Frank en Rinus kweten zich behoorlijk van hun taak. (het leverde zelfs direct al een nieuw lid op!).
U kunt de opname bekijken en beluisteren in het Topmenu Beeld/Video's/RTV Ideaal/Focus-live vanuit Theater onder de Molen.

We bedanken de mensen van Theater onder de Molen en RTV Ideaal (Focus-live) voor deze leuke uitnodiging. De opname is overgenomen met toestemming van RTV Ideaal-Focus.